Dankzij deze erkenning wordt onze kennis erkend en ons streven naar kwaliteit onderstreept. En u hebt er weer een garantie bij dat een product van Delikaat een authentiek, handgemaakt product is dat met veel kennis van zaken, met gouden handen en met passie voor het vak voor u gemaakt wordt.

Bepalend voor de toekenning van deze erkenning zijn het authentieke karakter van de activiteit, het belang van het manuele aspect en de kennis gericht op kwaliteit, traditie, creatie of innovatie (knowhow).

 

De betrokkenheid van mijn gemeente Laakdal doet ook deugd:

Van harte proficiat met de erkenning ! Wij hadden jouw webshop al eerder ontdekt en vinden het een prachtig project dat zeker de stempel van echte ambachtsvrouw verdiend!  Wij zijn terecht trots om zulke creatieve onderneemster in ons midden te mogen hebben.  We wensen je voor de toekomst vooral veel succes en energie toe.