Capes

voor rolstoel, buggy of zitschelp

Deze capes zijn speciaal gemaakt voor gebruik in een rolstoel, buggy of zitschelp. Handig om even snel aan te trekken wanneer de taxi voorrijdt, of wanneer het net te koud is om zonder jas naar buiten te gaan. Er zijn capes zonder voorsluiting die snel over het hoofd aan te trekken zijn en er zijn capes die vooraan open kunnen. De gewone modellen zijn voor en achter even lang en er zijn ook versies met een verkorte achterkant, waardoor ze niet in de weg zitten tegen de rugleuning.
De achterkant van de cape kan over de rugleuning worden gehangen (de borstfixatie kan dan aanblijven), of net over de schouders worden ingestopt.

De cape is er met gewoon of verkort rugpand. Vooraan komt hij lang genoeg om zittend ook de benen warm te houden. Wil je een aanpassing zoals een cape die open kan langs voren, een zakje vooraan op de cape, een cape die nog langer over de benen valt of nog een andere aanpassing? Contacteer ons dan even voor de mogelijkheden.

 

Maat 1 is de kleinste maat en is geschikt voor kindjes van +- 2 tot 3 jaar. De grootste cape maat 4 past voor een volwassene. Best meet je even je kind op om zeker te zijn van hoe de cape zal aanpassen.

Voorzijde is gemeten van hals tot onderkant voorzijde (A)

Armlengte is gemeten van de schouder tot de pols van het kind (B)

Rugpand ‘verkort’ (C) is handig bij kinderen die de poncho enkel in de rolstoel dragen. De achterkant zit dan niet in de weg achteraan.

Rugpand ‘gewoon’; Hier is de achterzijde even lang als de voorzijde. Dit model is de gewone poncho en veelzijdig aangezien hij ook uit de rolstoel gedragen kan worden als jas.

(Zie foto’s om te zien hoe A , B en C zijn aangeduid)

Bestel hier je cape op maat

Een cape in een andere stof?

De capes zijn verkrijgbaar in verschillende printjes of effen. Hieronder vind je de mogelijke tricot of softshell stofjes waarin de capes kunnen gemaakt worden.

Voor info of een bestelling in een alternatieve stof, contacteer ons op info@delikaat.be.

Dit is het einde!

No post here!