Veelgestelde vragen

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

De verzendkosten binnen België zijn gratis voor bestellingen vanaf 75 euro, binnen Europa vanaf 125 euro. Er wordt hierbij rekening gehouden met het nettobedrag van het winkelmandje na verrekening van eventuele kortingen. De verzendkosten bedragen 5,50 euro voor bestellingen tot 75 euro binnen België, en 10 eur voor bestellingen tot 125 eur naar Nederland, Duitsland en Luxemburg.  Voor levering naar andere landen, gelieve ons eerst te contacteren voor de verzendvoorwaarden.

 

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen te Veerle-Laakdal. Dit kan u aangeven tijdens het afrekenen.  Wij nemen binnen de 24u contact op om een afhaalmoment af te spreken.

Wat is de levertermijn?

Delikaat verkoopt enkel handgemaakte kledij en spulletjes.  Wij streven ernaar om de bestellingen binnen de 10 werkdagen te leveren.  Indien de levertermijn langer is dan 10 werkdagen, verwittigen wij u hiervan op voorhand.

Kan ik de artikelen verkopen in mijn eigen winkel?

Bent u zelf ondernemer en wilt u onze artikelen ook in uw winkel verkopen? Dat kan. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe krijg ik een factuur voor mijn bestelling?

Geef bij het afrekenen in de opmerkingen mee dat u een factuur wenst.  Wij sturen de factuur vervolgens samen met de bestelling of via email op.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt jouw online aankopen binnen 14 dagen aan ons retourneren. Je mag jouw aankopen thuis passen zoals je dat ook in een winkel zou doen. De artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met de aangehechte labels en kaartjes.  Je ontvangt binnen tien werkdagen de aankoopprijs van het retour, op dezelfde manier waarop je jouw bestelling hebt betaald.