Gordelhoezen

Mooie, zachte gordelhoezen verhogen het comfort van je kind. Te gebruiken bij de autogordel of andere gordels zoals bv van een buggy of zitschaal. Voorkomt dat de gordel snijdt in de hals of heupen van je kindje.

Ik heb de gordelhoes voor onze dochter gemaakt toen ze haar aangepaste autostoel kreeg die nog steeds in combinatie met de standaard autogordel moet gedragen worden. De autogordel sneed bij haar echter heel erg bij de hals omdat ze zich liet hangen. Nu verzacht de hoes de druk van de autogordel en heeft ze geen rode snijplek meer bij de hals.

De gordelhoezen worden gratis verzonden.
Wil je graag een hoes op maat laten maken van een andere lengte dan de standaard dan kan dit tegen dezelfde prijs of kleine meerprijs naargelang de hoes korter of iets langer gemaakt moet worden. Je kan ook op de stoffenpagina gaan kijken bij tricots indien je graag zelf een printje kiest.

Voor meer informatie of om te bestellen, contacteer mij via het contactformulier of telefonisch 0032(0)495121501

Tussen de hieronder afgebeelde foto’s zie je ook Tula pads die ik maakte voor mijn dochter in de draagzak (Tula). Deze zijn veel gebruikt en zien er dus niet nieuw meer uit 😉.

Verder staat er ook een foto bij van de gordelhoesjes van de Maxi Cosi van mijn zoontje. Zoals je ziet zijn er dus veel toepassingsmogelijkheden voor de hoezen.