Hoorbandjes

Ter gelegenheid van ‘World Hearing Day’ op 3 maart, krijg je bij een bestelling van 2 hoorbandjes, een 3de bandje naar keuze GRATIS!

Geef onderaan deze pagina je bestelling van de 2 bandjes door.  Bij het afrekenen van je winkelmandje kan je in de ‘Bestelnotities’ je keuze voor het 3de bandje doorgeven (Maat, Toepassing, Keuze elastiek en Afwerking).

Deze actie is geldig van 2 tot en met 8 maart 2020.

Een hoorbandje, dé oplossing voor jouw kind?

Een hoorbandje is een hoofdbandje om hoorapparaatjes/cochleair implantaten op de plaats te houden én het is ook een superleuk accessoire om te dragen. Het bandje voorkomt dat het hoorapparaat/CI uitvalt of door je kindje wordt afgetrokken.

Aan het hoorbandje zitten twee lusjes die het hoorapparaatje op zijn plaats houden. Draagt je kind aan beide kanten een hoorapparaatje dan zijn er vier lusjes voorzien (twee voor elk apparaatje).  Heeft je kind nog een heel klein apparaatje, kan één lusje volstaan.  In dat geval kan je het overbodige lusje eventueel wegknippen. De bandjes zijn gemaakt van zachte soepele rekbare band en geven dus geen irritatie.

Van baby tot puber, iedereen kan het dragen.
Een vriendin van me kwam met de uitdaging iets voor haar zoontje te maken zodat hij zijn hoorapparaatje zou aanhouden. Ondertussen is het bandje door vele kindjes getest en goedgekeurd. Op de foto’s zie je het resultaat; blije kinderen die ongehinderd kunnen spelen en zich niets meer van het apparaatje aantrekken.

Voor iedereen hebben we bandjes. Voor de meisjes is er glitter, pasteltinten en mooie lieve printjes en voor de jongens zijn er stoere kleuren en speelse printjes. Kies uit het ruime aanbod en geef onderaan je bestelling door. Bandjes worden gratis verzonden!
Bestel hier je hoorbandje op maat van je kind

Voor de maat meet je het hoofd van je kleintje net achter de haarlijn waar het bandje zal komen te zitten. Deze maat kan je hiernaast bij je bestelling aangeven. Het bandje wordt dan net iets kleiner gemaakt voor een goede pasvorm.

Geef ook aan of je kind links of rechts of aan beide kanten een hoorapparaat of een cochleair implantaat heeft.

De bandjes zijn er in verschillende kleuren en printjes en worden op maat gemaakt. Als je met de cursor op een foto staat kan je het nummer en de naam van de rekbare band zien. Selecteer de gewenste kleur of print van rekbare band bij uw bestelling bij ‘Keuze elastiek’.

Alle hoorbandjes kunnen met een strikje gemaakt worden. Geef bij bestelling aan of je mét of zonder strikje wenst.

Er worden geen verzendingskosten aangerekend voor deze hoorapparaat/CI hoofdbandjes (binnen de EU).

Hoorbandje

9,5011,00

Wissen

Hoorbandjes op stock


Wij hebben ook hoorbandjes op stock in volgende maten en afwerkingen:

  • Indian met azuur lusjes – elke maat beschikbaar – beide oren – zonder strikje (uni-seks)
  • Ice met azuur lusjes – elke maat beschikbaar – beide oren – zonder strikje (uni-seks)
  • Roze met witte bolletjes – maat 47-48 cm – beide oren – zonder strikje (uni-seks)
  • Royal blue – maat 47-48 cm – beide oren – zonder strikje (uni-seks)


Deze bandjes kosten €8,5 inclusief verzending, contacteer ons op info@delikaat.be voor meer info of bestellingen.

Andere hooraccessoires

Aanpassingen voor cochleaire implantaten

Wil je in de zomer jou kind ook laten genieten van het zonnetje met aangepaste bescherming? Delikaat kan bestaande zonnehoedjes aanpassen zodat je ze kan dragen in combinatie met cochleair implantaten.

Er worden 2 lussen voorzien die het apparaat op zijn plaats houden boven op het hoedje zodat het geluid goed geregistreerd kan worden. Via het knoopsgat kan het draadje naar de spoel op het hoofd. Kies je een hoedje met lintjes die je onder de kin vastknoopt dan ben je zeker dat je kind hoedje en CI’s niet verliest.

Meer informatie via deze link.
zonnehoudje hoorapparaat