Even voorstellen

Ik ben Kaat, 30 something en mama van Floor (2015) en Lowie (2018). Samen met mijn man en deze 2 schattige bengels woon ik in het landelijke Veerle-Laakdal. Al sinds ik klein was ben ik creatief bezig.  ‘De bomma’ heeft mij leren naaien op haar machine en sinds de geboorte van ons dochtertje ben ik op die machine ook echt aan de slag gegaan.  Na vele lieve complimenten en een hoop jurkjes en prulletjes is het nu tijd om al dat leuks met jullie te delen.  Kijk gerust rond in mijn webshop.  Alles is handgemaakt en met de grootste zorg in elkaar gezet.  Vind je iets leuks, maar niet in de maat van je kindje … stuur me even een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen. 

Mijn steentje…

Ook ik wil graag een steentje bijdragen aan een betere wereld.  Bewust opvoeden en bewust kopen.  Met Delikaat zet ik ook een stapje naar een schonere wereld. Onze webshop draait op groene energie.  De stoffen én het garen worden bewust ingekocht en zijn bijna altijd van biologisch (GOTS certified) katoen.  Restjes gaan naar een goed doel en belanden niet in de prullenbak.  De kleding wordt niet door kinderhandjes gemaakt. Bovendien is het niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jou en je kindje.  Zacht, verantwoord katoen waar elk kindje in kan schitteren.

Dat kleine extraatje

Aangezien ons dochtertje een ‘speciaal kindje’ is hebben we hier in huis al de nodige aanpassingen moeten doen, maar ook naar kleding of speciale spulletjes toe zijn we al creatief uit de hoek gekomen.  Omdat alle kindjes recht hebben op leuke kleertjes en spulletjes wil ik hier ook aan tegemoet komen.  Kijk gerust eens in mijn aanbod en als je toch iets specifiek voor jouw kind(je) nodig hebt, mag je me altijd contacteren.  Dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen.

Zelf kijken en voelen

Alles wordt vervaardigd in mijn kleine atelier. Die is rookvrij en ook de plek waar onze lieve huispoes, Miemke, niet is toegelaten. Om jullie de kans te geven om zelf eens door de kleertjes en spulletjes te snuisteren en de materialen te voelen, zal ik op regelmatige tijden een moment organiseren waarop wij onze deur voor je openstellen. Kom dan gerust een keertje langs. Wij houden je op de hoogte via de nieuwsbrief.