Ruilen/retourneren van een bestelling

Indien de artikelen die je hebt besteld wat te klein of te groot uitvallen, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Dit geldt ook wanneer je bij aankomst merkt dat de artikelen beschadigd zijn.

Wat dien je hiervoor te doen?
Het artikel dient binnen een termijn van tien werkdagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met de bestelbon op ons adres:

Delikaat
Vossenberg 72
2431 Veerle-Laakdal
België

Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd! Beschadigde of bevuilde artikelen, artikelen zonder label of artikelen die reeds werden gewassen worden niet teruggenomen. Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Verzendingskosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Delikaat, dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

Afzien van een aankoop

Je hebt als consument het recht om ons mee te delen dat je afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Indien je je op deze mogelijkheid wil beroepen, gelieve de goederen vergezeld van de bestelbon, op eigen risico en kosten terug te sturen naar onderstaand adres, met vermelding van je wens tot afzien van de aankoop.  Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals hier beschreven, worden binnen een termijn van veertien kalenderdagen door ons terugbetaald.

Men kan niet afzien van de aankoop van artikelen die gepersonaliseerd (bv bedrukt met een naam) of op maat zijn gemaakt.

Delikaat
Vossenberg 72
2431 Veerle-Laakdal
België