De kleertjes of spulletjes in de webshop kunnen ook gemaakt worden in een andere stof.  Hieronder vindt u de stoffen die momenteel beschikbaar zijn.  Rechts op deze pagina vind je een formulier om ons te contacteren voor kledij op maat.  Daar geef je het gewenste artikelnr. (model),  stofnr. en de maat door. Kijk zeker ook even na dat je de juiste stofsoort kiest. Dit staat aangegeven bij het artikel in de webshop.

Erkend ambacht

Delikaat is door FOD Economie erkend als ambachtsvrouw

Delikaat erkend ambacht

Biologisch katoen

Biologisch katoen wordt verbouwd zonder chemische middelen en pesticiden. Kledij van biologisch katoen is ongeveer 90% minder toxisch dan kledij van conventioneel katoen!


GOTS
Het GOTS-label is een internationaal label voor biologisch textiel.  Dit label garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt. Verder gelden er kwaliteitsvereisten voor de producten.


Oeko-tex
Oeko-Tex 100 is gedeeltelijk een milieulabel. Het textiel mag geen residuen van pesticiden of zware metalen zoals lood of cadmium bevatten. Er zijn criteria opgenomen voor de kleurvastheid en wasbestendigheid.

Contacteer ons voor kledij op maat