Met deze hoesjes wil jij je buik wel tonen! Voor jong en oud. Er zijn vrolijke, leuke prints, maar ook voor oudere kinderen is er keuze in wat volwassenere motieven of effen stoffen. Zo kan je ongegeneerd je stoma laten zien. Er zijn verschillende modellen voor een colostoma, ureostoma en ileostoma.

Voordelen van een stomazakhoesje:

  • Minder irritatie van de huid door zachte katoenstof tegen de huid. Het katoen is aangenaam op de huid en vermijd dat broeierig gevoel van plastic op je huid.
  • Het leuke printje verbergt de huidkleurige of doorzichtige stomazak met de bijhorende inhoud 😉
  • Hinderlijke geluidjes worden gedempt en een ileo- of urinestomazakje kan eenvoudig worden geleegd
  • Omkleden in het bijzijn van anderen is helemaal niet meer zo gênant aangezien de leuke print of stof de aandacht van je stomazak afleidt
  • Voor jezelf is het een beetje als een uitbreiding van je ondergoed. In de zomer kies je een assorti hoesje bij je bikini of zwembroek. Have fun en kies voor matchende printjes!

Er zijn ontzettend veel stomazakken beschikbaar op de markt, in diverse maten en vormen. Delikaat stomazakhoesjes worden steeds op maat van de stomazak gemaakt zodat deze perfect aanpassen. Wij hebben vooral ervaring met stomazakken van het merk Coloplast en Hollister Dansac. Hoesjes voor andere merken worden op bestelling gemaakt en hiervoor vragen wij je ons de nodige informatie wat betreft afmetingen door te geven.

Coloplast
Dansac

Hoe informeer je naar de mogelijkheden of bestel je een stomazakhoesje?

Neem via onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op en vermeld ons in welk stofje jij je hoesje graag zou willen. Maak hiervoor eventueel al een keuze uit de katoenen stofjes die je op de stoffenpagina kan bekijken.  Vind je niet onmiddellijk een stofje naar je zin: onze stoffenvoorraad is zeer groot en wijzigt regelmatig. Geef in dat geval aan wat voor type stofje of print je leuk vind.

Geef ons het merk en artikelnummer door van jouw stomazak. Om zeker te zijn dat het hoesje het juiste formaat heeft vragen wij je ook even volgende maten door te geven (kijk even naar de tekening onderaan als referentie voor de gevraagde afmetingen):

A: diameter van de opening

B: lengte van de stomazak

C: breedte van de stomazak

Stoma

Vermeld ook of je graag het zakje onderaan open of dicht wilt. Bij een uro- of iliostoma vinden sommige klanten het handig om de opening/ het kraantje van de stomazak onderaan direct toegankelijk te hebben om tussentijds te kunnen ledigen. Anderen verkiezen het hoesje onderaan toe en plooien na tussentijds ledigen het zakje weer volledig in de hoes via de openingsvouw achteraan.

stomazakhoesje
Stoma

 

En eventueel ook een foto. Deze kan je mee opladen in het contactformulier hieronder.

Heb je een speciale wens voor de uitvoering, tips ter verbetering of een andere opmerking ivm deze stomazakhoesjes, aarzel niet om ons te contacteren. Wij willen ons aanbod steeds verbeteren om zoveel mogelijk kinderen en jongvolwassenen te kunnen voorthelpen in de omgang en aanvaarding van de uitdagingen die ze dagelijks tegemoet gaan.

De prijs voor een stomazakhoesje is 14 € en wordt je gratis toegestuurd.

Contactformulier:


Stoma
Stoma cover
Stomazakhoes